Termeni si conditii

Acord de utilizare a acestui site

Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatorilor termeni si conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, acesti termeni si conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si Infinity Telecom S.R.L. sunt inlocuite prin prevederile prezentilor termeni si conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parasiti acest site.

Proprietate

Continutului site-ului si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand fara limitare toate textele si imaginile care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Infinity Telecom S.R.L.., sau al altora cu toate drepturile rezervate, cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat, sunt proprietatea Infinity Telecom S.R.L.. Orice continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a Infinity Telecom S.R.L. sau a altora.
Este strict interzisa utilizarea oricarui continut, cu exceptia celor prevazute in termenii si conditiile de utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului continutului. De asemenea, va informam ca Infinity Telecom S.R.L. isi va asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare.

Utilizarea site-ului

Infinity Telecom S.R.L. acorda permisiunea de a utiliza site-ul in urmatoarele conditii:

1) Este interzis sa modificati, sa copiati, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi continutul publicat de catre Infinity Telecom S.R.L. in acest site, material protejate prin legile nationale si internationale de copyright, in alt mod decat cu acordul scris al Infinity Telecom S.R.L..
2) Este interzis sa folositi site-ul pentru a afisa, transmite sau receptiona orice fel de material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, ce are caracter obscen, defaimator, amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea.
3) Este interzisa redistribuirea vreunei pagini din site in alte site-uri cu exceptia existentei unui accord scris din partea Infinity Telecom S.R.L. cu privire la acceptul redistribuirii vreunei pagini.
4) Este interzis sa utilizati site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial fara acordul Infinity Telecom S.R.L.
5) Este interzisa activitatea de cracking sau hacking. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal.

Securitate

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit in aceasta forma, fara a se oferi alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, indisponibilitatea sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. Infinity Telecom S.R.L. nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele.

Exonerarea de Raspundere

Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra. Infinity Telecom S.R.L. si partenerii sai, angajatii, asociatii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.
Infinity Telecom S.R.L. nu isi asuma nici o raspundere ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.
Infinity Telecom S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini, video sau audio de pe acest site.

Link-uri catre alte site-uri

S.C. Infinity Telecom S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Este strict interzis sa creati link-uri intre acest site si alte site-uri fara aprobarea noastra scrisa. Infinity Telecom S.R.L. nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Infinity Telecom S.R.L. nu isi asuma raspunderea daca aceste site-uri incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti, sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare, sunt calomnioase, licentioase sau nu ofera o securitate adecvata sau contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv. De asemenea, Infinity Telecom S.R.L. nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea Infinity Telecom S.R.L.
Infinity Telecom S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Infinity Telecom S.R.L.

Modificarea termenilor si conditiilor de utilizare

Infinity Telecom S.R.L. poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca si sa modifice termenii si conditiile de utilizare pe acest site. Astfel de modificari va vor fi aduse la cunostiinta prin afisare pe site-ul web la www.infinity-network.ro. Modificarile facute astfel se prezuma a fi acceptate de catre utilizatorul site-ului daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site.

Modalitatile de plata a facturilor

Clientul intelege si este de acord ca plata se considera efectuata in momentul in care suma de plata ajunge in mod efectiv in contul Infinity Telecom prin transfer bancar in unul din contul nostru deschis la banca Banca Transilvania – Ghencea si banca ING – Stefan Cel Mare.
Pentru contractele cu clientii cu sediul social pe teritoriul Romaniei, pentru care Infinity Telecom SRL emite factura in RON la cursul EURO publicat pe siteul BNR din ziua emiterii.
Pentru contractele cu clientii cu sediul social in afara Romaniei, pentru care Infinity Telecom emite facture in Euro.

Acces la serviciu factura detaliata

Software-ul care asigura accesul la factura detaliata este destinat utilizarii exclusive de catre Infinity Telecom SRL. 
Infinity Telecom furnizeaza Serviciul Factura detaliata, in conditiile prevazute de contractul de servicii Infinity Telecom SRL incheiat cu Clientul.
Continutul informatiilor cuprinse in factura detaliata este actualizat lunar, dupa expirarea fiecarei perioade de facturare. Infinity Telecom nu raspunde de orice prejudiciu susceptibil de a fi produs Clientului sau unei terte persoane prin accesarea neautorizata de catre terte persoane a datelor cu caracter personal furnizate prin serviciul de facturare detaliata din vina Clientului.

Legislatie aplicabila

Acesti termeni si conditii de utilizare precum si utilizarea acestui site sunt guvernate de legislatia romana aplicabila care este in vigoare.

Actualizare: 01.06.2021

Loading